s5 logo

javascript:;
Produkter
Bokanmeldelse:

 

Følelser og fornuft av Mats Uldal

Hvor mye blir livet vårt styrt av våre følelser?
 

Av Øyvind Sommerstad, 26. Januar 2012, kl. 6.19

 

Tittel: Følelser og fornuft
Forfatter: Mats Uldal
Sider: 224
ISBN: 9788202315603
Utgitt: 2011
Språk: Bokmål
Forlag: Cappelen Damm

 

Følelser og fornuftTankefeltteknikker er en kombinasjon av østens visdom innen kroppens energibaner og vestens moderne psykologi.

 

Mats Uldal er kjent fra tv-serien “Følelser og fornuft” på TVNorge. I boken “Følelser og fornuft” finner vi igjen flere av personene fra tv-serien. Her kan du lese om personer som har slitt med angst, ulike fobier, migrene, astma, allergier og andre smerter, men som har fått hjelp med tankefelttekniker (TFT), og deretter raskt fått en mye bedre hverdag.

 

Mats Uldal mener at de aller fleste hverdagslige problemer er undertrykte og irrasjonelle følelser. Slike følelser kan enkelt fjernes ved å fokusere på den vonde følelsen, og deretter behandle følelsen med TFT. Ofte henger følelsene igjen fra opplevelser i barndommen, og man har kanskje rett og slett misforstått en hendelse fra den tiden.

 

Boken er skrevet i jeg-form, og forteller mye om hans personlige sant hans klienters erfaringer med TFT. Mats Uldal har også møtt mye motgang fra skeptikere innen legevitenskapen. Samtidig har han stått på, og klart å vise både psykologer og psykiatere en svært så effektiv måte å håndtere hverdagslige problemer på.

 

Uldal innførte tankefeltterapi (TFT) til Norge i 1997, og har videreutviklet teknikkene etter dette. Han har laget noen enkle spørreteknikker som gjør at man raskt kommer til kjernen av problemet. Mats Uldal har etablert sin egen utdannelse, hvor nye terapeuter kan lære å praktisere TFT.

 

Teknikkene hans skal være såpass enkle å lære, at de fleste klienter etter en kjapp behandling har lært å “banke” på bestemte steder på kroppen i en gitt rekkefølge, og deretter kunne komme seg helskinnet ut av noe som fort kunne blitt til en smertefull eller vanskelig opplevelse.

 

Jeg likte boken godt, da den på en informativ og forståelig måte forsøker å forklare prinsippene i TFT. Mats Uldal har mange interessante teorier, og arbeider hardt for at flest mulig skal få kjennskap og kunnskap om disse relativt enkle selvhjelpsteknikkene. Mats Uldal utfordrer dagens psykologer og psykiatere med sine erfaringer.

 

Boken anbefales spesielt dersom du er litt opptatt av alternative behandlingsmetoder, men også til skeptikere av tankefeltteknikker

 
 
 
Følelser og fornuft av Mats J. Uldal

fornuftTankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger!

Vinteren 2011 kommer serien Følelser og fornuft på TVNorge med Mats Uldal som programleder. Mange mennesker får hjelp i serien og noen av dem møter vi i boka. Lær hvordan metoden også kan hjelpe deg!

 

 

 

Følelser og fornuft av Mats J. Uldal

lydbok3

LYDBOK: Ny serie - LYTT TIL LIVET Hør sterke beretninger til ettertanke og inspirasjon. Bøkene er skrevet i fortellende form, og egner seg spesielt godt i lydformatet. Flere av forfatterne leser selv, og gjør innholdet ekstra medrivende. Rigmor Galtung gir depresjon et ansikt, og Arnhild Lauveng forteller om en tilværelse inn og ut av psykiatrisk avdeling. Mats Uldal lærer bort teknikker for å kurere ulike hverdagsfobier, og den anerkjente selvhjelpseksperten Louise Hay, lest av Kirsti Grundvig, gir en innføring i hvordan du selv kan kurere dine problemer. Følelser og fornuft Tankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger! Vinteren 2011 kommer serien Følelser og fornuft på TVNorge med Mats Uldal som programleder. Lær hvordan metoden også kan hjelpe deg! 

 

 

Ditt Private Paradis (CD)

golfparadisSkaff deg ditt eget avslapningsprogram og stressmestringskurs! Gå inn i ditt private paradis og nyt følelsen av å være helt fri for forpliktelser, helt uten krav av noe slag. Denne deilige reisen og avspenningen, kan du nå ta så ofte du vil ved hjelp av din egen CD Pris: kr 250,-

 

 

 

 

Ditt Private Golfparadis (CD)

papradis

Etter kort tids bruk av denne enkle men effektive snarveien til bedre golfstabilitet, harmoni og balanse, vil du være i stand til å bringe frem den ideelle mentale tilstand før ethvert viktig golfslag Pris: kr 250,-