s5 logo

javascript:;
Siste nytt fra MUHS
Konferanser

Oppsummering etter nesten en måned i Uganda

uganda12Vårt internasjonale team underviste ca 350 katolske katekister i TFT på tre steder, og alle ble sertifiserte.
40 av disse behandlet totalt 256 mennesker i en stor-skala studie av TFT mot PTSD. Studien skal vise at hvem som helst kan lære TFT på kort tid, og at effekten er betydelig og langvarig. To tilsvarende studier i Rwanda er allerede gjort og publisert. Les mer.....

 

Tilbake etter nesten én måned i Uganda

peteogmatsMats Uldal og Bitta Wiese er nå tilbake etter nesten én måned i Uganda, og de har begynt en velfortjent sommerferie. Når de har tilgang til internett, blir det sent små vms'er fra prosjektet (videomeldinger til mobil) til alle som følger oss.

Hvis du ikke allerede får vms'er, kan du laste ned app'en "vms ironroad", velge "Veldedighet" og "Mats Uldal Humanitære Stiftelse" eler "Annet" og "Mats Uldal". Vi forsøker å sende forskjellige vms'er på de to kanalene. Det er gratis, og enkelt å avslutte hvis du ikke vil følge oss lenger. Du må ha en Smart-phone (iPhone ller Android).
Til venstre: Vår fantastiske kontaktperson og vert i Uganda, Father Peter, og Mats.

 

 

Mats Uldal og Bitta Wiese setter kursen mot Uganda

MUHS african boyTorsdag 7. juni 2012 setter Mats Uldal og Bitta Wiese kursen mot Kasese, Nema og Bukangara, som ligger i Uganda, på grensen mot Kongo. Der skal de arbeide i tre uker sammen med tre andre fra TFT Foundation i USA og UK.256 krigstraumatiserte skal i perioden behandles for PTSD som tredje og siste del av en studie. Når den også blir godkjent og publisert, vil det bety at TFT møter kriteriene for å være en evidensbasert behandlingsmetode for PTSD. Les mer..

 

 

Behandlinger, undervisning og studier i Kasese, Uganda

imgp0360Mats Uldal Humanitære Stiftelse drar til Uganda med tankefeltteknikker (TFT) i juni 2012. Stifterne Mats Uldal og Bitta Wiese skal, sammen med fire fra The ATFT Foundation avd. USA og UK, reise til Ugandas grense mot Kongo og behandle PTSD i forhold til krigstraumer. Der skal de behandle 200-300 krigstraumatiserte som tredje og siste del av en studie, som når den også blir godkjent og publisert, vil føre til at TFT blir akseptert som en evidensbasert behandlingsmetode. Les mer..

 

 

 

Mats Uldal Humanitære Stiftelse (MUHS)

muhsMats Uldal Humanitære Stiftelse (MUHS) har som formål å tilby humanitært arbeid hovedsakelig basert på Mats Uldal Tankefeltteknikker og tilsvarende former for energipsykologi og/eller energimedisin. Arbeidet skal rettes mot mennesker som er rammet av naturens krefter eller menneskelig svakhet (”struck by the powers of nature or the weakness of mankind”) og til mennesker med emosjonelle problemer. Les mer

 

 

Høstkonferanse 2012

Vi inviterer til høstkonferanse for alle som har tatt – eller tar –utdannelsen hos Mats Uldal International School of TFT.
Sted: MUIS hovedkontor, Strømsveien 62, Strømmen. Datoer:  Fredag og lørdag 7. og 8. september 2012. Pris for to dager: kr 990 inkl kaffe, te og enkel lunsj. Felles middag på fredag kveld: kr 300. Se program her. Påmelding: snarest, men senest 6. august. Påmelding og betaling her OBS: Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen. Les mer.....